Algemeen

Onze accommodatie bestaat uit een prachtige rijhal die sinds 18-10-1986 in gebruik is. Deze rijhal is mede gebouwd door de leden van de rijvereniging en is op de genoemde datum feestelijk geopend door de toenmalige burgemeester van Veendam de heer Boekhoven. De gehele bakrand in de rijhal is in 2012 vernieuwd zodat we aan alle veiligheidseisen voldoen. De rijhal is geopend van 7.00 – 22:00 uur.

Openingstijden
De rijhal wordt door de beheerder Pieter Prins om 7:00 uur geopend en na 22:00 uur afgesloten. Je kunt vrijrijden in de binnenbak en buitenbak tussen 07:00 en 20:30 uur mits er geen lessen of evenementen zijn. Deze worden aangekondigd via e-mail of de website.

Leden kunnen tegen betaling van 30 euro borg een sleutel krijgen van de rijhal, bij opzeggen van het lidmaatschap dient deze sleutel te worden ingeleverd tegen restitutie van de 30 euro borg. Verder is in de rijhal gelegenheid om de paarden op te zadelen.

 

Naast deze prachtige rijhal beschikt de rijvereniging over een eigen buiten rijbaan van 22 mtr x 62 mtr waar zomers de lessen worden gegeven en tevens door de leden gebruik van kan worden gemaakt. Deze rijbaan wordt tevens gebruikt voor activiteiten.

Naastgelegen aan deze rijbaan kun je gebruik maken van het springveldje welke wordt gebruikt voor de springlessen en voor de leden.
De rijvereniging mag gebruik maken van het prachtige park Borgerswold te Veendam om wedstrijden te organiseren. Mede door de hulp van de vrijwilligers van onze vereniging worden er dan ook jaarlijks wedstrijden georganiseerd met als klapper van het jaar het Parkstad Concours. Een groots paardenevenement waar tal van ruiters en amazones ieder jaar weer strijden om de prijzen.

Binnenkort

Er zijn geen komende evenementen

Aangesloten bij

knhs Stichting veilige Paardensport

Bezetting Rijhal

Hal bezet:

Adres

Logo

 

Fauna 4-6, 9642 LX Veendam

06 - 20 38 09 50
e-mail
Ma. t/m zo. 07:00 - 22:00
(direct naar lestijden / bak bezet)