Instructeurs

Foto RonnieRonnie Dalenoord

De springlessen worden sinds jaar en dag gegeven door onze vaste instructeur de heer Ronnie Dalenoord die inmiddels wel heeft bewezen niet alleen op het paard zijn mannetje te staan maar ook diverse leerlingen al naar grote prestaties heeft weten te tillen. Lesklanten worden door hem begeleid van het prille begin tot het zwaarste niveau.

 

 

 

 

 

 

foto CorinaCorina Boxem

Voor de dressuurlessen hebben we in Corina Boxem eveneens een zeer gedreven instructrice.
Corina verzorgt al enige jaren verzorg de dressuurlessen van LR & PC Veendam. Is 41 jaar jong en woon in Wildervank samen met haar vriend. Corina is werkzaam bij InVra plus en civiel technisch advies bedrijf.
Neven activiteiten van Corina bestaan op dit moment uit het organiseren van de Dressuur Competitie Indoor Groningen en een bestuurlijke functie bij Indoor Groningen. En is nog actief bezig in de paardensport. Mochten jullie nog meer willen weten van Corina, kom gerust een keer langs tijdens de dressuur lessen.

 

 

 

 

 

foto HergenHergen van Hall

Hergen van Hall runt samen met zijn partner een stal waarin ze vooral paarden van derden dressuurmatig trainen en zo nodig uitbrengen op wedstrijden of verkoop. Daarnaast is hij bestuurslid van het knhs regiobestuur Friesland. Ook is Hergen bevoegd jurylid tot niveau van zware tour.
Hergen is ontzettend enthousiast en zijn lessen zijn erg leerzaam!
Maandelijks komt Hergen van Hall naar onze vereniging voor het geven van lessen. Zowel leden als niet -leden kunnen hieraan mee doen. Een halfuur priveles kost €40. evt. kunnen de lessen ook samen gereden worden. Opgeven voor deze lessen kan via: Anniek Stevens. Anniek is de beheerder van de groepsapp. Hierin komen de data, kun je je opgeven en zullen de planningen komen te staan.
Lijkt het je ook leuk om een keer mee te rijden? Of heb je vragen? Stuur dan een appje naar 06-15 36 49 72!

Binnenkort

Er zijn geen komende evenementen

Aangesloten bij

knhs Stichting veilige Paardensport

Bezetting Rijhal

Hal bezet:

Adres

Logo

 

Fauna 4-6, 9642 LX Veendam

06 - 20 38 09 50
e-mail
Ma. t/m zo. 07:00 - 22:00
(direct naar lestijden / bak bezet)