Bestuur

foto voorzitterVOORZITTER

Peter Hagedoorn (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Ik ben Peter Hagedoorn en sinds 2013 voorzitter van de rijvereniging. Naast mijn werk als docent in het MBO ben ik door de beide dames in mijn gezin veel bezig met de paarden en pony’s die we thuis hebben. Lang geleden mee naar de concoursen met mijn vriendin Janet Bos en nu met onze dochter Loreen. Leuk is het om al die mensen van 20 jaar geleden nu weer te zien met hun kinderen.
Het paardenvirus is blijkbaar echt erfelijk. Ik hoop dat we als bestuur samen met de leden de vereniging succesvol kunnen maken. Als bestuur zijn we bijna allemaal nieuw, dat vraagt veel van ons. Daarvoor zijn veel vrijwilligers nodig die er gelukkig al zijn maar graag zou ik meer mensen actief willen zien “Samen zijn we altijd sterker en kunnen we meer”.

 

 

foto penningmeesterPENNINGMEESTER

Wim Gras – (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

 

 

 

 

 

foto marjaPAARDEN & PONY SECRETARIAAT & SOCIAL MEDIA

Marja van Nes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Hallo mijn naam is Marja van Nes. Sinds juni 2015 zit ik in het bestuur van Lr & Pc Veendam. Mijn werkzaamheden binnen het bestuur zijn administratie  en social media. Ik woon in Gieten samen met mijn vriend.
Ik ben momenteel werkzaam diëtistenpraktijk Diadem. Daarnaast werk ik een Fysiotherapeut en gezinscoach samen voor het project Club Fit Wildervank “samen met je kind naar een gezond gewicht”.
Naast mijn werk ben ik flink actief. Ik rij vanaf mijn 9de en sinds mijn 15de heb ik een eigen paard Justin en kom uit in de klasse M2. Daarnaast doe ik aan mountainbiken, hardlopen, zwemmen etc. Ik hoop dat jullie net als ons genieten van de paardensport en dat we veel samen mogen beleven!! en nog vele jaren plezier hebben van onze vereniging.

 

 

foto technischecommisieTECHNISCHE COMMISIE

Carel Kloosterhuis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ 0598-620262)
Ik ben Carel Kloosterhuis. Ik zit sinds 2000 in het bestuur van de LR Veendam. In het huidige bestuur heb ik de portefeuille Technische Commissie gekregen. Voor de werkzaamheden in- en rondom de rijhal en eigendommen van de LR & PC Veendam kunt u bij mij terecht. Daarnaast doe ik beheer van materialen, klusjes en helpen bij wedstrijden. Samen met de rest van de Technische Commissie kijken we dan wat we kunnen doen.
Mijn hobby’s zijn onze paarden. Waar we allebei veel plezier aan beleven.
Indien u handig bent en ons wilt helpen met het uitvoeren van klussen zoals water/elektrische en onderhoudswerkzaamheden laat het mij dan even weten. Hulp is altijd welkom!

 

Binnenkort

Er zijn geen komende evenementen

Aangesloten bij

knhs Stichting veilige Paardensport

Bezetting Rijhal

Hal bezet:

Adres

Logo

 

Fauna 4-6, 9642 LX Veendam

06 - 20 38 09 50
e-mail
Ma. t/m zo. 07:00 - 22:00
(direct naar lestijden / bak bezet)